17 juni, 2024

Se på mig

Av Håkan Jartelius

God morgon

Jag börjar att bli trött på människor och nu vet jag att det sitter personer där ute och tycker att jag är gnällig men är jag verkligen det? Det är nästan omöjligt att skapa nya relationer i min sits. Jag har provat olika metoder men alla slutar likadant. Jag har provat med att vara ärlig med min situation och med min CP skada med detsamma och jag har testat med att medvetet väntat om dessa saker och det slutar med att dom låter bli att svara mig fast att dom har sagt tidigare att jag är himla trevlig.

Kollar man på en del relationer som jag redan har lyckats med att knyta i livet, så känns det som att jag är någon back up plan eller att dom tar mig för givet, ett exempel så har jag fått höra att jag är den personens bästa vän men jag har varken sett eller hört röken av den här personen på några år……

Men jag har bestämt mig för att jag inte ändra mig, jag kommer att vara utåtriktad och hellre gå på mina efter mina i livet istället för att vända min personlighet inåt. Jag tänker att fortsätta vara framåt och vässa mina armbågar i samhället för att försöka vara en förebild för andra som sitter i rullstol.

Inom kort så kommer jag att testa en ny plattform för bloggen fast i ett nytt format, så det kommer att bli spännande