15 maj, 2024

Bloggen rapporterar från Kista

Av Håkan Jartelius

God kväll!

Jag sitter just nu på 16:e våningen på ett hotell i Kista för att jag håller på att jobba på en mässa som heter Hjultorget i Kista tillsammans med mina kollegor på Aberia Personlig Assistans. Wow vilken utsikt över Stockholm Håkan måste ha nu tänker ni nog nu…… Jo tjena 🙂 Jag har nog aldrig haft ett hotellrum med mindre fönster än detta. Ja jag känner mig blåst på utsikten 🙂 Sedan fick jag reda på att hotellet har en skybar på 34:e våningen. Då tänkte jag aha där måste dom ha en bra utsikt därifrån och åkte upp med mobilen i högsta hugg för att ta underbara bilder över vår underbara huvudstad. Jag kommer in i baren och inser genast att jag har blivit grundlurad igen på utsikten när jag ser att det är lika stora fönster i baren som på rummet i princip.

Ja ja nu är jag inte här för att njuta av utsikten men jag känner mig lurad…….. 🙂

I dag har jag varit i mässlokalen mellan 8-17 så det känns som att jag har en visselkonsert i huvudet nu men det har varit trevligt och lärorikt. I morgon blir det mässan igen för mig mellan 9-11 sedan blir det hemfärd till tysta Rödeby igen 🙂

Ha de bra