9 maj, 2024

Blir intressant att se hur KHK gör…..

Av Håkan Jartelius

God kväll på er!

KHK gick ut igår med 3 förlängningar, Björk, Wendt och Hagman och det är tre bra namn att förlänga med. Jag tror att det blir Hagman, Cruseman och Henrion som kommer att bli dom spelarna som får ta på sig rollen att vara mest igenkännande bland Karlskronapubliken kommande säsong, visst ja eventuellt Sundlöv också om min känsla att han blir kvar stämmer. Min stora fråga som jag inte kommer att få svar för sent i höst är om klubben vet vad dom gjorde när dom inte valde att förlänga med Solomon-Frisell och Roslund*, för det är verkligen två spelar som har ett hjärta för klubben och som är väldigt omtyckta i NKT Arena? Jag är tveksam till om det var rätt beslut.

Fotnot Nu är jag inte 100% säker på hur dessa spelares tankar gick men jag tror inte att det var självklar första tanke var att Nej nu lämnar jag KHK hos dom….

I Roslunds fall så är i alla fall Troja/Ljungby väldigt måna om att få hem honom igen till hembygden för om man kollar på deras sociala kanaler så har dom startat en insamling för att kunna ha råd att signa honom och den verkar gå himla bra…….

I och med att Roslund försvinner från KHK så tappar även jag en grym assistent till hösten, vilket är grymt jobbigt för mig personligen. Jag sitter dock lugnt ner i båten ännu i jakten på en ny assistent, eftersom Roslund är kvar i mitt team hela sommaren nästintill. Jag har visserligen börjat att tänka på en eventuellt ersättare och börjat dra i vissa trådar i mitt kontaktnät.

Men den stora frågan är hur KHK ska kunna ersätta två så stora kult bärare som #8 och #10 är för KHK