25 mars, 2024

Säsongen är över

Av Håkan Jartelius

God dag!

Mina egna farhågor i förra veckan besannades, jag kände efter första matchen mot Halmstad i NKT Arena att säsongen tar slut i morgon kväll och mycket riktigt gjorde den också det. Det är absolut ingenting att dividera om, Halmstad var så betydligt bättre än KHK den veckan i alla fall, och i mitt tyckte så var det en av dom bästa domarna i Hockeyettan som dömde i NKT Arena så det finns absolut inga bortförklaringar att ta fram heller. Sedan kan vi diskutera hur vida coachen och sportchefen och spelarna gjorde sitt jobb men jag vet att det finns folk som har fått i uppdrag att kolla på det så därför kommer jag inte att skriva vad jag tycker personligen så här offentligt, det är tillräckligt med personer som gör det på sociala medier ändå och tyvärr har jag sett en hel del inlägg som är rena övertrampet så tragiskt att se år 2024.

Jag stänger säsongen 23/24 med att skriva att jag träffade Rohdin på ett köpcenter i Karlskrona igår så det måste betyda att han är redan klar för KHK nästa säsong (detta var väldigt mycket ironi i det jag skrev nu) Det enda som är sant i det jag skrev är att jag träffade honom igår

Det är lite positivt för mig som team leader för min grupp av assistenter att säsongen tog slut för nu slipper jag sitta och pussla i mitt schema för assistenterna på ett tag i alla fall, eftersom att jag har en spelare som assistent. Nu gäller det bara att övertyga honom och klubben för den delen att dom ska komma överens om nästa säsong också 🙂

Ja just det nu är jag free agent säsongen 24/25 så nu väntar jag på alla anbud 🙂