26 mars, 2024

Tråkigt att ordföranden lämnar….

Av Håkan Jartelius

God kväll

Läste precis att Tobias Larsson lämnar ordförandeposten i KHK vid årsmötet i sommar…. Jag är faktiskt kluven vad jag ska tycka om det.

Som privatpersonen Tobias gör han helt rätt tycker jag, jag har känt honom i över 25 år och vi har haft mycket med varandra och göra  under åren. Det var faktiskt han som ordnade min första anställning för 24 år sedan och vi har haft en väldigt bra relation sedan dess, han har hjälpt mig med otroligt mycket i mitt liv och hjälper mig än i dag.  Hade jag inte haft Tobias som en nära vän i livet så hade jag inte varit den Håkan jag är i dag.

Jag vet hur många timmar och vilket hästjobb han har lagt ner i klubben och jag vet att han har fått en hel del skit under åren som ordförande,  och han är så värd att få lite mer fritid med sin underbara familj.

Dock så kommer det att bli svårt för klubben att hitta en annan ordförande i Tobias kaliber.  Jag hoppas att inte valberedningen hastar fram några kandidater nu utan att dom kollar upp dom riktigt noga

KHK har ett grov jobb framför sig nu för att sätta rätt personer på rätt positioner om klubben ska kunna komma tillbaka till Hockeyallsvenskan igen.

Frågan från mig är om det är några andra personer som kommer att lämna sina poster innan domaren släpper pucken i NKT Arena Karlskrona i höst,  eller kommer det bara att bli detta bytet? Intressant…..