2 mars, 2024

Landskamp i staun

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

I dag så spelar det svenska damlandslaget i handboll i Brinova Arena och jag tänkte att jag ska vara på plats. Jag ordnade biljett i samma veva som dom släpptes och jag ordnade en extra biljett också för jag tänkte att det skulle vara roligt att gå på matchen tillsammans med någon vän. Det visades sig att vara svårare än vad jag trodde, det var ingen som nappade på att umgås med mig. Jag får gå ensam men det är som man säger att ensam är starkast, och jag kan nog roa mig på egen hand.

I morgon är det val till playoff till Hockeyallsvenskan och tyvärr så tror jag att KHK kommer att välja Visby och jag säger inte tyvärr för att jag inte tror att KHK inte kan slå ut Visby. Nej jag säger tyvärr för att jag är sugen på att se bortamatchen på lördag i alla fall och som det ser ut nu så har jag ingen möjlighet att åka ut till ”öa” även om jag är väldigt sugen på det……..