27 februari, 2024

Playoff och lite andra tankar

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

KHK säkrade playoff platsen ute på ”öa” i lördags efter en stabil och imponerande insats då man vann med 5-2 mot Visby/Roma. Det blev också klart att KHK kommer att få hemmafördel i kvartsfinalen och slipper bli valda i valet som kommer att ske efter play in. Vinner man mot Vimmerby i morgon i den sista omgången av Allettan och dom andra matcherna slutar som man vill så får KHK till och med välja mellan två lag och inte får det motståndet som blir över. Då gäller det bara att undvika att göra en ny ”Eric gate”, förlåt Eric!

I och med att KHK får hemmafördel i kvartsfinalen så blev det också klart att jag får tillbringa en födelsedag till i vår arena, för den andra kvartsfinalen är på min födelsedag och då hoppas jag verkligen att laget ger mig en seger i present…..

Igår så valde jag att kolla upp min hand på vårdcentralen för att jag har haft lite blåa fingrar i en veckas tid nu men blodtrycket var bra. Dom misstänkte att det var ett litet blodkärl i handen som har spruckit och bildat ett typ blåmärke ut i fingrarna, jag skulle ha uppsikt på handen i en vecka till…..

Vi syns i arenan i morgon