22 februari, 2024

Lite torsdagstankar….

Av Håkan Jartelius

God kväll!

Det är lite gladare toner från KHK:s fans på sociala medier nu efter 3 raka vinster i Allettan, jag som har lite distans till allt från inbitna fans till själva truppen den här säsongen kan ha lite roligt åt det. Det räcker med att gå tillbaka till slutet av andra perioden uppe i Skövde så tyckte många fans att många i KHK skulle avgå och nu ser man fram emot Hockeyallsvenskan nästa säsong igen.

Visst jag kan billigt erkänna att jag med har varit lite kritiskt mot spelet i Allettan men jag åker inte i samma snabbhiss som några av fansen gör mellan diss och hiss. Nu menar jag inte att det är något fel med snabba vändningar bland fansen, det hör till på läktaren och i sofforna där hemma i hela idrottsverige. Går KHK till Playoff så börjar alla lagen om på noll och allting kan ju hända i ett slutspel…

Gårdagens match så kände man igen lite av spelet från grundserien och man kan ju hoppas att det inte blåser bort mellan Oskarshamn och Visby i morgon kväll 🙂

Jag har inte bloggat på länge och det beror på en del orsaker, det har varit lite tufft mentalt nu ett tag samtidigt som jag har börjat jobba på ett litet intressant projekt för eget bruk som har tagit en del av min fritid. Dessutom så lider jag av en envis nacksmärta som har suttit i en månad snart, vilket har gjort att jag har bara kunnat sova på rygg under samma period. Då ska ni veta att jag har otroligt svårt för att somna på rygg, vilket som har gjort att jag inte har fått tillräckligt med sömn. Förhoppningsvis ska jag få en ny behandling nu i helgen och det ska bli så skönt….