8 februari, 2024

Kräftgången i KHK fortsätter

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Igår mötte KHK Tranås och äntligen till mångas förtjusning så var det nya kedjeformationer MEN det hjälpte inte mycket. Spelet såg ängsligt ut och det verkade som att hemmaspelarna hade ström i sina klubbor på isen för spelet såg verkligen inte bra ut i dom två första perioderna. Sedan fattar jag inte att dom inte har flera spelidéer i ”spelboken”, för det var ganska uppenbart att Tranås hade läst på hur KHK spelade och då kom inte hemmalaget till sina luckor i spelet. Jag tycker att man borde ha minst 2-3 spelidéer om man märker att en spelidé inte funkar.

Visserligen så blev spelet betydligt bättre i den sista perioden och man kom i kapp målmässigt och tog matchen till straffar men där tog det tvärstopp. Straffarna som KHK la var verkligen ingenting att skriva hem om och Tranås tog med sig extra poängen hem till Småland. Så att KHK tog en poäng igår var ju visserligen ett fall framåt men i nuläget så är man i poängbehov och då är en poäng hemma mot Tranås knappt godkänt tycker jag…..

Jag träffade Björn Skarpsvärd på Blekingesport igår på matchen och han tyckte att personer i klubben borde ta ansvar för resultaten som varit och framåt behövdes nog en förändring.

Själv tycker jag snart att styrelsen eller vem det är som har klubbchefens uppgifter nu att börja fundera på om det går att övertala en viss person i grannkommunen att komma tillbaka till KHK igen. Det är min åsikt