4 februari, 2024

Söndagshockey

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

I dag är det dags för mig att åka på hockey igen och det ska bli hur roligt som helst dessutom. Jag behöver ta mig en bit upp i landet och även i seriesystemet, som ni kanske har listat ut nu så är det inte Karlskrona HK som jag ska titta på.

Dom förlorade övrigt går borta mot Halmstad med 4-1 och deras svacka blir bara djupare och djupare, jag tror att hela truppen behöver rannsaka sig själva och tränarduon borde nog börja att fundera på om dom ska vaska om i femmorna för att förhoppningsvis få tillbaka glädjen i spelet. Det är bara ett litet tips från mig, va vet jag?

Tillbaka till mitt äventyr i dag, det finns ändå en liten KHK anknytning i mitt val av hockeymatch i dag. Jag ska äntligen få en gammal KHK spelare igen, och som jag fick en väldigt bra kontakt med under hans säsonger i KHK och det är en kontakt som håller i sig än i dag. Tyvärr för min del så spelar han i ett lag nu som befinner sig en ganska bra bit från Karlskrona fast än att laget heter ungefär som Karlskrona 🙂 så det kommer att bli min första live match i hans nuvarande lag för nu passar det bra för mig, jag hade en lucka i min kalender.

Har ni kommit på vilket lag och vem som är spelaren än? Om Ja Grattis 🙂 Har ni inte gjort det så kommer svaret på mina sociala kanaler i kväll 🙂 OK då ni får en ledtråd till, spelaren finns med på bilden i detta inlägg

Ha det bäst