18 januari, 2024

26 sekunder från min första vinst

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag!

Det verkar som att det har gått troll för Karlskrona i Allettan. Igår så verkade det som att dom satt kvar i bussen utanför arenan i Mariestad när matchen började för dom hamnade tidigt i ett 3-0 underläge i matchen. Efter det så måste dom ha knutit näven i fickan och gett sig tusan på att nej nu får det vara nog för dom lyckades att komma i fatt till 3-3 men sedan förlorade dom på sudden. Man får säga vad man vill om att det bara blev 1 poäng uppe i Mariestad men med tanke på hur första perioden blev så ska dom ha en eloge för att dom fick med sig en pinne hem

Det är inte bara Karlskrona det har gått troll för utan även för mig. Jag har inte vunnit ett öre på Oddset den här säsongen. Dock så såg det väldigt lovande ut igår länge. Jag spelade en lapp på AIK, Björklöven och Tingsryd. AIK lyckades till slut att vinna mot Södertälje och Tingsryd vände på steken och vann mot Västervik…… Björklöven låg under mot Kalmar inför sista med 3-2 men gjorde tre snabba mål i sista perioden och då trodde jag att min vinst var i hamn, men Kalmar ville annorlunda och gjorde 4-5 men då var jag inte så orolig. Kalmar var inte nöjda där så när det var 26 sekunder så kvitterade Kalmar och då kom det en ramsa ur mig. Det är imponerade av Kalmar men va tusan sysslar Björklöven med…. Nu har dom tappat 4 poäng på Smålandsturnén och då återstår det en match av turnén……