20 januari, 2024

Trist vardag ska förhoppningsvis bli spännande

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Är det bara jag som upplever att om man inte hör av sig till personer så är det helt tyst från andra hållet? Visst det finns något få undantag och det är ju skönt det, men det är bara att inse att man inte är så populär hos folk längre men vad gör det om 100 år 🙂

Man får försöka vända det till något positivt istället och försöka att inte sitta hemma och tänka dom tankarna. Där spelade hockeyn en viktig roll för mg tidigare, man hade något att göra och bryr sig om på dagarna men efter att mitt hockeykapitel tog slut så gick även mitt intresse för hockeyn ner flera nivåer. Visst jag är fortfarande på alla hemmamatcher än men jag tar det inte på lika blodigt allvar längre. Vinner Karlskrona så är det ju bra, men förlorar dom så tänker jag bara ja ja det kommer flera matcher.

Att hockeyn betydde så mycket för mig tidigare i livet har fått mig att inse att idrott är bra mot psykiskt ohälsa så vi kommer nog att försöka att baka in det lite i nya projektet som jag förhoppningsvis ska vara med att starta upp som ännu ligger i sin linda. Det är alldeles för tidigt att berätta om men det jag kan berätta är att om projektet får rullning så kommer min trista vardag att bli mycket mer spännande, och bara det är ju spännande i sig 🙂