13 januari, 2024

Ödesmatch i Blekinge och en boost för mig

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Jag kommer till ödesmatchen lite längre ner i detta inlägg men först till något helt annat.
Jag har suttit och tänkt på en idé väldigt länge och har nog gjort ett tusentals utkast i huvudet men så i slutet av förra helgen så kom jag på en liten annorlunda vinkel och genast så kände jag att jävlar Håkan nu har du kommit på något bra och jag kände att jag kunde presentera den idén för min kollega som har hand om den tekniska biten här i bloggen och som jag i princip har samarbetat med i över 20 år nu i olika projekt.

Dock när jag började googla på hur jag skulle kunna göra så insåg jag att min grundidé inte var genomförbar på det sättet som jag tänkte mig först, men jag kände att jag ville ändå presentera min idé för min kollega för att se om vi kunde hitta en annan vinkel.

När vi satt och brainstormade ihop så sa han till mig att detta var min bästa idé som jag har haft i mitt liv och att han trodde att det här kan bli riktigt bra och att vi absolut skulle jobba vidare på min idé, mitt självförtroende steg flera nivåer där i lilla rummet igår kan jag säga. Så fortsättning lär följa…….

I eftermiddag så är det derby i Allettan södra och i Blekinge och jag anser att det är en ödesmatch för båda lagen för resten av säsongen men att all press ligger på KHK. Visserligen så fick jag positiva svar på båda mina frågor i förra inlägget, men det blev inte några 3 poäng för KHK utan 2 poäng. KHK måste börja hitta målet lite lättare och vara så rädda för att ta avslut. Man borde ha avgjort matchen mot Skövde i första perioden anser jag där dom hade ett stort spelövertag utan att göra mål.

Vi syns i Soft Center Arena