10 januari, 2024

Ibland så står inte stjärnorna rätt

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag!

I förra inlägget så skrev jag att jag såg fram emot att förhoppningsvis träffa 2 underbara vänner i helgen som var och i dag. I helgen så hade jag förhoppningar att få umgås med en underbar tjejkompis i några timmar och i dag så skulle jag ha träffat en annan underbar vän som jag har fått genom hockeyn. Någon där uppe (om det finns någon där uppe) gillade tydligen inte hur jag hade planerat mitt liv så den ställde in både mina planer för mig av helt olika anledningar. Det är lite typiskt för mitt liv just nu men jag ska absolut inte klaga för omständigheterna är väldigt beklagliga och jag kan bara hoppas att det blir bra i slutändan. Jag vet att det kommer flera tillfällen att träffas.

Kvällens stora frågor i Allettan södra måste ju vara om Karlskrona kommer att ta första vinsten och KRIF kommer att göra sitt första mål i Allettan? Båda lagen måste vinna snart för att haka på tåget till Allsvenskan, problemet är bara att lagen möts i nästa omgång så jag kan nog ana hur paniken börja stiga lite omklädningsrummen. Frågar man dom inbladande i lagen så är nog svaret utåt att det inte finns någon panik alls än men jag tror att det är en rökridå……

Vi kommer att ha svaren ungefär vid 21:15 i kväll……