1 januari, 2024

Välkommen 2024

Av Håkan Jartelius

Gott nytt år på er följare!

Hoppas att eran nyårsafton var trevlig och smärtfri. Jag firade nyår med mina föräldrar och mina ena farbror som vanligt höll jag på att skriva. Mitt välmående var inte på topp under årets sista dag så jag tog det lugnare än planerat med drickandet, det blev dock lite snaps och ett glas vin under kvällen och glas champagne vid tolvslaget och sedan blev det en grogg till en av mina favoritserier just nu Chicago P.D innan jag gick la mig. Det fick bli ett avsnitt av den istället för Junior VM nu när det går i Göteborg…..

Jag hoppas att 2024 blir lite bättre för mig än 2023 blev, även om det ser ut att bli väldigt tungrot just nu för att det inte finns några pengar alls till mina assistenters omkostnader just nu. Det finns en sak som den övre makten har glömt bort angående mig dock, och det är att jag älskar utmaningar så bring it on säger jag bara. Jag ska nämligen göra en resa i år om jag så bara kommer till typ Visby och jag ska gå på bio också….

Det är bara att börja vässa mina armbågarna och ut och kämpa för mina rättigheter 🙂 Jag har inte lagt mer och dö tidigare när jag har stött på problem i livet och kommer sannerligen inte att göra det nu.

Jag hoppas att redan nu i helgen att jag kommer att få umgås med en underbar vän och om så blir fallet så kommer det att stärka mig med så mycket positiv energi så ni anar inte…..

På onsdag under nästa vecka så vet jag med all sannolikhet att jag får träffa en annan underbar vän som jag inte har träffat på drygt 1 1/2 år så när jag fick reda på det på själva julafton så var det inget svårt val att välja bort KHK – Skövde för att infinna mig i en annan hockeyarena högre upp i seriesystemet, mer om det äventyret när det börjar närma sig.

Nu ska jag vila upp mig lite inför klassikern i eftermiddag ”Ivanhoe” 🙂

Ha det gott mina vänner 🙂