26 december, 2023

God fortsättning

Av Håkan Jartelius

God dag på er!

Hur har eran jul varit? Min har varit väldigt lugn men ändå är jag ganska så mentalt trött i huvudet efter att ha umgåtts med alla syskonbarn nu i 2 dagar, det blir en annan ljudnivå då mot vad jag är van vid. Dock så tar jag gärna att jag är mentalt trött för det är inte så ofta som hela kärnfamiljen umgås längre, och det passar bra att man är mentalt trött nu ett tag för årets tv-höjdpunkt börjar i dag och då pratar jag om Junior VM i ishockey. Årets upplaga eller rättare sagt nästa års upplaga om vi ska vara helt korrekta går i Göteborg så nu har man chansen att se alla matcher* utan att behöva vända på dygnet och det är ju så perfekt. Ja vänta lite det är bara nästan så perfekt för vad man ska göra nu efter tolvslaget på nyårsafton? 🙂

*om man har tillgång till dom plattformarna som visar alla matcherna

Jag ber om ursäkt att det tar lite tid mellan avsnitten i min KHK serie här på bloggen, det tar lite längre id att få tag på spelarna och ledarna nu när jag inte har behörighet till omklädningsrummet längre men jag jobbar för fult att få tag på material till min serie….

Jag är lite glad inombords att jag har hittat en vän som verkligen förstår mig och finns där för mig när jag behöver det. Mitt 2023 har sannerligen inte varit lätt mentalt för mig så att våran vänskap bara har blivit starkare och starkare under detta år betyder så mycket för mig, lovely

Det verkar som att starten på 2024 kommer inte att bli lättare för mig då jag behöver gå ut mera offentligt att förklara hur min nya livssituation ser ut men jag är helt förberedd på det och jag kommer att personer bakom mig som stöttning så det kommer att gå bra. Ta det nu lugnt bara, Jag är inte sjuk på något sätt. Jag kommer att vara frontfigur i en kampanj som vi inom jobbet att sjösätta under nästa år som kommer att belysa dom funktionnedsattas (eller handikappades som jag säger än) livssituation lite bättre för hela samhället. Jag kommer att ta en för laget men det känns helt okej för mig