6 december, 2023

Facebook påminner om en svunnen tid

Av Håkan Jartelius

God dag

När jag öppnade facebook på morgonen i dag så blev jag påmind om att en väldigt bra vän till mig fyller år idag men som jag tyvärr har tappat lite kontakt med och det svider lite i själen i mig. Dock är det bara att konstatera att det är livets gång och jag måste blicka framåt nu. Det gick inte att gråta över spilld mjölk.

Jag måste erkänna att jag håller på att hitta harmonin i livet igen och det är mycket tack vare en person som är och har varit ett otroligt stöd för mig i min personliga kamp i livet en längre tid nu. Jag måste säga att utan den här personen i min omgivning hade jag mått betydligt sämre i dag

Av respekt till den här personen så kommer jag inte att skriva ut namnet i bloggen för jag har inte frågat om lov om det. Det spelar ingen roll för mig för huvudsaken är att vi vet själva var vi har varandra.

I kväll spelar KHK sin sista hemmamatch i grundserien och jag hoppas verkligen att dom har energi till att spela ett så bra spel för att bjuda sin publik på bra underhållning.

Själv är jag tillbaka i NKT Arena Karlskrona efter 2 matcher med Luleå Hockey i Coop Arena Norrbotten och jag är så himla tacksam för att jag fick göra det äventyret men nu är jag taggad på att följa laget i mitt hjärta igen