3 december, 2023

Det blev omändringar

Av Håkan Jartelius

God morgon

Det blir sällan som man har tänkt sig. Dagen innan resan till Luleå så kastade en av assistenter som skulle ha åkt med in handsken på grund av sjukdom tyvärr och jag och den andra assistenten som var inplanerad på resan fick oss ett febrilt arbete för att få tag på en annan assistent som kunde hoppa in med kort varsel och ändra flygbiljetter och till slut så grejade vi biffen och kunde andas ut igen och kunde åka iväg

Oturligt för mig och bloggen så hade jag ju givetvis kommit överens med den assistenten som blev sjuk att han skulle vara ansvarig för bloggen under den här resan. Jag hade också sett fram emot att få umgås med den assistenten igen det här veckoslutet för vi var ett gammalt troget och väldigt bra team för många år sedan när han jobbade heltid med mig. Som tur är så kommer det säkert flera andra möjligheter längre fram att hänga lite

Dock så gick ju mina planer för bloggen i helgen i stöpet men jag ska försöka att berätta mycket om denna otroliga och ganska så märkliga resa till Luleå och Kalix och till två mycket goda vänner till mig när jag är bakom min egna lilla dator igen i morgon

Tjingeling