26 november, 2023

Bildspel och SHL matcher väntar på mig

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Åh vilken härlig känsla jag har vaknat upp till dom senaste dagarna, om jag inte visste bättre så kunde jag tro att jag är kär igen men det är jag inte, eller? Nej det är jag inte men när jag ändå är inne på ämnet kärlek så var det himla år sedan jag var kär i någon och min kärlek var inte besvarad det minsta, och det är en känsla som jag inte vill uppleva igen. Så nu har jag byggt upp en väldigt stor känslomur inom mig så jag inte ska bli kär så lätt och besviken igen.

Tror det eller ej, i slutet av nästa vecka har jag fått äran att följa ett SHL-lag under två matcher, vilket lag det är kommer jag att suga på ett tag till. Är ni nyfikna på mitt SHL äventyr så rekommenderar jag er starkt att hålla ögonen öppna på bloggen från och med på torsdag, jag har till och med tagit hjälp av en person som ska sköta min blogg under SHL äventyret så att ni följare ska kunna följa med på nästan allt betydligt snabbare än vanligt. Ni som följer mig på sociala medier och är lite uppmärksamma kunde hitta en liten ledtråd igår om vilket lag det handlar om.

Men i det här inlägget så bjuder jag på ett litet bildspel på KHKs firande på isen efter gårdagens vinst mot Troja/Ljungby