7 november, 2023

Dags att göra en omstart i livet…..

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag!

Nu i höst har jag märkt att jag har blivit mer och mer irriterad på mitt liv och min omgivning, så nu har jag kommit fram till att det är dags att göra en omstart i livet igen, alltså som en nollställning. Jag ska försöka radera ganska så mycket dålig energi för mig och byta ut det mot positiv energi istället. Jag har redan lagt ut lite krokar för att få lite positiv energi i livet igen. Jag vet med mig att jag inte kommer att få något napp på några krokar men då har jag i alla fall försökt och det är ett stort steg i rätt riktning för mig.

Dessutom har jag två mini resor inplanerade inom en liten tidsram och dom ska jag utnyttja till fullo för att göra en omstart i livet samt kolla på 4 hockeymatcher i världsklass utspritt på 2 olika ligor. Det ska bli mycket skönt att bara sitta på läktaren i 2 arenor i Sverige och njuta av lite hockey och inte behöva bry mig så mycket om hur går det i matcherna….. Lovely

Mer info om mina resor kommer på bloggen senare under den här månaden……

Tjingeling 🙂