1 november, 2023

Lite bakgrundsfakta

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Efter att ha läst igenom några kommentarer på facebook angående mitt förra inlägg på min blogg så känner jag att jag behöver förklara mig lite för det verkar som att folk tror att jag har tagit mig egna friheter och bara gått in i KHKs omklädningsrum under flera säsonger utan lov i princip men så är absolut INTE fallet

Först och främst så måste jag än en gång förtydliga att jag inte har några hard feelings mot någon i dag. När man ger sig in i sportens värld så vet man inte vad som händer dagen efter. Det är väldigt många tränare och spelare som har fått lämna sina uppdrag fortare än vad dom själva vill för det tillhör tyvärr dagens sport och nu har det hänt mig också och det har jag accepterat helt och hållet

I mitt förra inlägg på min blogg så skrev jag om hur jag kände mig och det är två helt olika saker….

Jag skrev i min egen blogg om hur jag ser på mitt liv och hur jag tänker för att kunna bearbeta mitt liv, för hockeyn har haft en stor betydelse i mitt liv, den har hjälpt mig igenom många sorger MEN nu är det som det är och jag har bearbetat det på ett väldigt bra sätt och jag håller på att utforska nya stigar på mitt livs väg

Nu ska jag berätta om bakgrunden till varför jag har varit i omklädningsrummet under flera säsonger och det började någon dag efter KHK hade ramlat ur SHL när jag skickade ett sms till dåvarande huvudtränaren och erbjöd min hjälp eftersom att klubben behövde skära ner på personal runt laget så tog han tacksamt emot min hjälp. Jag blev lite som allt i allo och lite av maskot till laget för att jag spred positiv känslor till truppen. Jag fick hjälpa våran materialförvaltare ganska mycket och vi hittade varandra väldigt bra som ni kommer att märka mer här i bloggen i höst/vinter.

Jag vet att jag sprider glädje till spelarna än i dag för det är dom som vill att jag ska ska köra ut på isen efter en vinst i NKT Arena Karlskrona och jag tänker ge laget min energi länge. Jag vet att det finns andra sätt att ge laget energi på än att vara med i omklädningsrummet och dom sätten kommer jag att hitta.

Återigen så har jag inga problem med någon i årets trupp

Nu kör vi mot Hockeyallsvenskan tillsammans 😀

Bilden är tagen av Leif Hellerin