29 oktober, 2023

Dagens KHK match blir min…..

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

……sista på ungefär en månad och när jag är tillbaka i hemmamatchen mot Troja den 25 november om jag minns rätt så blir det bara den matchen sedan missar jag två närliggande bortamatcher igen. Jag ska nämligen på andra hockeyäventyr som gör att jag missar en del matcher med KHK. Hade detta skett för några år sedan så hade jag haft mera ångest över det än vad jag har i dag, men efter att ”laget” eller vad man ska säga tog bort min behörighet till omklädningsrummet i somras så har mitt intresse för KHK svalnat ganska så rejält.

KHK är självklart fortfarande den klubb som ligger mig varmast om hjärtat och jag vill inget hellre att dom går upp i Hockeyallsvenskan igen och att dom tvålar dit Mörrum ett antal gånger på vägen dit gör inte mig någonting. Jag menar bara att för några år sedan så jag la ner min själ i laget för då fick jag tillbaka så mycket glädje av truppen och då var det värt det.

Nu är min tid i omklädningsrummet över och det har jag accepterat. Det ger mig tid att utforska andra saker och jag behöver inte kolla i KHK kalendern ifall jag kan göra andra saker om jag vill göra det. Det är faktiskt en ganska befriande känsla.

Jag är otroligt tacksam för att intro gruppen på KHKs matcher fångade upp mig i deras gemenskap för jag ville dock inte släppa närheten av laget. Jag brinner för mycket för KHK för att göra det…..

Säsongen började verkligen inte positivt för mig mentalt men situationen som jag hamnade i har öppnat nya dörrar för mig i livet och det är mycket glädjande. Så ordspråket ”när en dörr stängs, öppnas två nya” stämmer väldigt bra.

Vi syns i arenan i eftermiddag 🙂