22 september, 2023

Pregameday

Av Håkan Jartelius

God dag!

I kväll möter KHK Alvesta SK i sitt genrep hemma i NKT Arena innan serien börjar nästa lördag för KHKs del. Ska jag vara riktig ärlig så har jag varit rejält kluven hela denna veckan om jag ska gå på träningsmatchen eller om jag ska vara hemma och zappa lite mellan den hockeyallsvenska premiären och damlandskampen i fotboll. Det är första gången på mängder av år som jag är tveksam att åka och titta på en träningsmatch hemma i NKT Arena men det har sina förklarningar som jag inte kan gå in på här på bloggen. Sedan när jag tänkte ett varv till så insåg jag att jag måste fullfölja mitt nya uppdrag i arenan under matcherna.

Det blir som ett genrep för mig med för jag har fått en ny hockeyhandske sponsrad av Berras Hockeyverkstad i Kalix och det tackar jag ödmjukast för. Jag har provat den lite här hemma och det ska bli spännande att få prova den på allvar också innan det blir blodigt allvar nästa lördag.

Ja just det är det någon där ute som har ett badkar över som man kan tänka sig att skänka till mig så hör av dig till mig och det behöver inte vara i ett fint skick bara det inte läcker……..