25 september, 2023

Året 2023 är ett omställningsår

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Mitt öde bestämde sig för att trycka på Ctrl+Alt+Delete i små doser under hela detta år tydligen. Det har kommit ofrivilliga förändringar för mig under hela året. En del förändringar har ju naturligtvis varit betydligt tyngre att ta sig igenom än andra. Detta år har jag lärt mig många nya saker om mig själv och det ser jag som positivt, visst det har varit stunder under året som jag har känt mig både sårad och sviken men jag har tagit mig ur dom stunderna på ett väldigt bra sätt och det är jag stolt över.

Eftersom dom här förändringarna har kommit under året så har det öppnats nya möjligheter och tankegångar för mig. Jag kan göra andra saker istället och jag ser saker med ett helt annat perspektiv i dag än vad jag har gjort tidigare. Saker som har varit livsviktiga för mig innan är inte lika viktiga för mig i dag.

KHK la ut ett klipp på sina sociala kanaler i helgen där f.d #49 Niklas Johansson hyllar klubben och staden om jag minns rätt, samtidigt som han säger att lördag den 30/9 kommer att bli speciell kväll för honom, undrar vad han menar med det? Är du nyfiken på vad han menar? Gå in på khk.se och köp en biljett till lördagens match som börjar klockan 18:00.

Jag undrar om klubben kommer att uppnå sin målsättning på lördag och den är att ha 3 454 åskådare på matchen, jag ställer mig tveksam till det men just nu i skrivande stund så är det drygt 2 000 biljetter sålda så kanske kanske……