14 september, 2023

Dags att vigda vyerna lite

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

KHK mötte KRIF Hockey i tisdags i en träningsmatch i NKT Arena och jag tyckte att det var en sömning tillställning som gästerna var lite mer taggade att vinna. Visserligen så hade KHK övertaget i spelet i period 2 och 3 men KRIF Hockey höll sina motståndare på utsidan och hjälpte sin målvakt väldigt bra och man vann matchen med 3-1.

Eftersom att jag inte är delaktig i KHKs A-lag längre (lite ofrivilligt) så kommer jag att få möjlighet att vidga mina vyer lite mer i höst. Det är redan klart att jag får äran att följa ett SHL-lag på ett ganska håll under 3 dagar i månadsskiftet november/december, vilket lag det är kommer jag att berätta senare i höst, men jag är jätteglad över att ha fått denna möjligheten.

Jag kommer att följa andra lag lite mer intensivt den här säsongen och det kommer att märkas även här på bloggen. Eventuellt så kommer jag också blicka lite utanför idrottens värld också, och redan i morgon så kommer jag att vara i en annan arenan än Liljas Arena i Nybro där KHK kommer att spela. Jag var länge inställd på att åka med upp till Nybro men så dök den nya möjligheten upp i veckan och då var det inte svårt att styra om rodret. Jag kommer att skriva om morgondagens äventyr under helgen.

Tjo och tjim