25 augusti, 2023

Kändes lustigt och tack Redhawks

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Igår så var jag tillbaka i NKT Arena Karlskrona första gången efter att ha hört om den policyn angående A-lagets utrymmen. Det kändes helt fel för mig att inte få gå genom deras korridor, så nu fick jag tänka igenom hur jag skulle ta mig till andra sidan korridoren, jag kan inte säga mer än att det kändes helt fel igår. Jag får nog försöka ta det en runda till för jag tycker att det är helt orimligt att behöva ta stora omvägar i arenan för att ta mig runt i arenan. Speciellt som arenan är uppbyggd i dag med smala gångar överallt. Men strunta i det nu, Håkan det kommer att lösas sig på ett eller annat sätt…..

Däremot vill jag rikta ett stort tack till Malmö Redhawks och speciellt till Calle Persson för deras bemötande av mig. Det är roligt att se att dom kan visa uppskattning för små saker, jag tror och hoppas att spelarna i Redhawks är förebilder för många ungdomar i Malmö. Det var ett nöje för mig att få välkomna er till NKT Arena Karlskrona igår

Jag och Calle Persson