9 augusti, 2023

Mellanlandning

Av Håkan Jartelius

Hej på er

Jag passar på att uppdatera bloggen nu när jag är hemma lite snabbt mellan mina resor till vårt grannland i väster.

Förra veckan gjorde jag en kryssning i dom norska fjordarna med fartyget msc euribia, den var jättebra på många sätt. Dock så måste jag ha blivit kräsen på kryssningar för jag hade många förväntningar på den här resan som inte kom upp i den nivån som jag hade hoppats på.

Jag hade högre förväntningar på ett splitternytt nytt fartyg som msc euribia är, hytten var trång och det var lågt i tak i restaurangen och i dom flesta allmänna utrymmen på fartyget vilket gjorde att ljudvolymen blev outhärdlig när det samlades många personer på samma ställe.

Som tur var så var vädret med oss hela tiden så det blev ganska mycket balkonghäng och tid på soldäck, vilket gjorde att jag fick mycket tid för att tänka på livet och hur jag vill ha mitt liv i fortsättningen. Nu gäller det bara att få ihop det med verkligheten också och den ekvationen är aldrig lätt lösa så jag får väl se hur det går med 😀

Själva resan i sig var helt okej, det var magiskt att se fjordarna, det är svårt att fatta det kan se så helt annorlunda ut i naturen bara en liten bit härifrån .Jag tänkte att jag skulle ta mängder av bilder men jag insåg ganska snabbt att bilder inte skulle göra en rättvis bild av upplevelserna. Om ni har råd att ta resa till dom norska fjordarna så rekommenderar jag det starkt

På söndag är det dags för att bege sig upp till Norge igen, den här gången är det en tjänsteresa så det kommer att bli en helt annan upplevelse så fram till dess så försöker jag bara ta det lugnt.