20 juli, 2023

Första rundan till Norge närmar sig….

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag!

Nästa söndag så ska jag bege mig ner till Köpenhamn för att kliva ombord på MSC Euriba för en veckas kryssning i dom Norska fjordarna plus ett stopp i Kiel. Det ska bli så skönt när jag väl är ombord på fartyget men innan dess så har jag väldigt svårt att se fram emot kryssningen, för det är alldeles för många saker innan dess som kan sätta käppar i hjulen för mig, det har jag fått lära mig den hårda vägen genom mina år. Efter kryssningen så är jag bara hemma en vecka innan det är dags för att åka till Norge igen, då är det plikten som kallar i Norge.

Den här kryssningen kommer att bli lite som kick-off inför hösten och dom äventyren som väntar på mig då, just nu i skrivande stund så håller jag på att styra om ett av mina äventyr i höst. Det nya äventyret som jag nyligen har fått nys om kommer att bli riktigt roligt och det kommer att ge mig mycket ny energi. När jag fick frågan om det här så behövde jag inte fundera länge på det även om det kommer att kräva mycket energi av mig att genomföra det men det tar jag så gärna. Jag kommer att skriva mer om detta när jag själv har mera kött på benen.

Kalmar HC kommer att få en liknade säsong som Väsby fick för några år sedan i Hockeyallsvenskan, dom fick sin biljett till Hockeyallsvenskan över ett skrivbord men till skillnad mot Väsby så får Kalmar ha publik på sina matcher och nu får tiden utvisa om Kalmar kan spela sig kvar i ligan som Väsby inte kunde göra.

Blir Invasion Mörrum en succé eller pannkaka? Jag menar bara att jag tror att hockeyintresset i Karlskrona är lite svalare nu än när man lyckades att genomföra en mycket lyckad Camp KHK uppe i Tingsryd för ett x antal säsonger sedan. Jag hoppas att invasionen i Mörrum blir det nya avstampet som hockeyintresset i Karlskrona behöver igen.