14 augusti, 2023

Bara tuppen och jag är vakna

Av Håkan Jartelius

God morgon på er

Här kommer en liten hälsning från västkusten medans jag väntar på att mitt följe ska vakna till liv

Just nu så befinner jag mig i ett hotellrum i Tanum Strand som ligger vackert beläget vid vattnet någon mil från Strömstad. Jag ska försöka ta några bilder och lägga upp på mina sociala medier innan vi åker vidare mot Kristiansand i Norge där jag ska sova i natt.

Jag ska försöka att få se semifinalen mot Spanien på förmiddagen imorgon innan det blir 120 % fokus på min föreläsning i Arendal klockan 15.00 imorgon som dessutom tydligen ska direktsändas på webben (hjälp) Jag ska försöka få länken till sidan och om jag får det så jag lägger upp den på mina sociala medier också så att ni kan se den om ni vill det

Nästa vecka när allt är detta är över så kommer det att dyka upp lite mer hockey betonade inlägg här på bloggen igen. Jag har redan gjort klart med ett intervjuoffer, ska bara komma på lite frågor med 😀 Jag har förhoppningar på att Magnus (huvudtränaren i KHK) ger mig lite access att få följa laget på nära håll den här säsongen.

Jag får väl avsluta med en Hysénare nu när jag är på västkusten….

Har vi några som är allergiska mot mjölk här? Nej vi har gått och lakt oss….

Här hejar jag fram dåtidens hockeylag i Wämöhallen