9 juli, 2023

Komedi på en söndag

Av Håkan Jartelius

God förmiddag

Jag har ju inte bloggat på ett tag så i dag tänkte jag att det var dags, jag tog ut min dator på min uteplats och gick in på min blogg och upptäckte till min fasa att både användarnamn och lösenord har försvunnit från sidan. Jag har ju så att det kommer automatiskt när jag öppnar upp sidan eftersom jag har ett lösenord för att komma in i datorn. Jag tänkte då får jag väl kolla på mobilen vad jag har för uppgifter. I mobilen så kommer jag direkt in på bloggen men jag hittar inte mitt användarnamn och lösenordet någonstans. Så nu har jag inte något annat val än att vända mig till min personliga blogg support 😀

Jag tycker att licensnämnden i ishockey är ett stort skämt av mängder av orsaker. Varför dröjer beskeden så länge om klubbarna får elitlicens eller inte? Ta Mörrum och KRIF som ett bra exempel, dom fick beskeden den här veckan att får behålla sina licenser. Sedan att jag inte fattar att Mörrum blev godkända med tanke på hur deras gånga säsong var, är en annan gåta. Jag har absolut inget emot Mörrum som lag men allt annat kring föreningen Mörrum är bara så illa skött

Föreningarnas bokslut ska ju vara klara den 30 april varje år och då borde licensnämndens besked till alla föreningar komma i mitten av maj för dom borde kunna lägga in alla siffror i ett datasystem som visar på elitlicensen beviljats eller inte. Jag tycker synd om både Kristianstads IK och Kalmar HC nu, det ska inte behöva ta så här lång tid.