23 juni, 2023

Glad midsommar!

Av Håkan Jartelius

God förmiddag

Jaha nu har isch halva året 2023 gått och jag måste säga att det har varit ett ganska ok år för mig än så länge. Det började dock i motvind för mig men jag lyckades ta mig i kragen och vända kappan åt rätt håll och just i dag mår jag väldigt bra faktiskt, ta i trä. Inte ens ett njurstensanfall kunde knuffa ner mig, det ni 🙂 Det är det som är lite kusligt för när jag har mått så här innan så har det inte tagit allt för många dagar innan det har hänt något som har dragit ner mig från välmåendes topp igen. Nu känner jag dock att kanske förändringarnas vindar är med mig för en gångs skull, för om jag bara håller till den här inslagna banan som jag är på nu så kan det här sluta riktigt bra. Så här kommer den nya tiden för mig hoppas jag.

Nu hoppas jag att alla får en glad midsommarafton och är rädda om era nära och kära för vi vet ju inte vad som händer i morgon, livet är för kort så ut och njut med er nu.

Till alla hockeyälskare här inne, det kommer att bli mera hockeyinlägg i slutet av augusti. Jag måste bara bocka av några andra saker i livet som kallar på uppmärksamhet just nu först, men så fort något av värde blir officiellt så kommer jag att skriva om det här OM jag befinner mig i Sverige just då. Jag ska nämligen besöka Norge i två olika omgångar i augusti…mer om dom resorna i något senare inlägg…

Krama varandra i trafiken…..