21 juni, 2023

Välkommen till Hockeyallsvenskan, KHC*

Av Håkan Jartelius

God kväll

Det händer saker i hockeyn just nu kan jag intyga. Kristianstads IK får smaka på samma medicin som KHK fick av licensnämnden för några säsonger sedan. Dom sparkas ur Hockeyallsvenskan på grund av ekonomiska skäl.

Det verkar som Kalmar HC kommer att få Kristianstads plats i den högre ligan och det vore ju det smidigaste sättet också att lagen bara byter plats med varandra. Skulle Kalmar av någon anledning tacka nej till Hockeyallsvenskan så får hockeyettan lägga ett nytt pussel med serieindelningar det spelprogram och det blir inte lätt.

Det har ljusnat lite i livet för mig nu, jag har lyckats med att byta spår och tankargångar. Nu kan jag hämta ny energi och glädje genom att vända mig till rätt kanalerna och jag hoppas verkligen att kanalerna är dubbelspåriga, det vill säga att jag ger tillbaka lika mycket energi som jag tar emot

Ja just det jag söker en som kan massera mig med ljus och lykta för mina axlar är lika hårda som Mount Everest nu… så är du bra på att massera så hör av dig så får vi komma överens om något.

* Kristianstads IK kommer att överklaga beslutet