18 juni, 2023

Det blir sällan som man tänker sig

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

I dag tänkte jag gå på min första senior match i fotboll på flera år och jag hade till och med övertalat mig själv att genomföra min tanke, trots det dåliga vädret, jaja jag får väl skriva bra väder för naturen. När jag väl hade kommit till insikt att gå på fotboll oavsett väder, så kom det ett meddelande på min telefon att matchen är inställd pga W.O…. Jag bara WTF vad ska jag göra nu då och jag som hade sett fram en trevlig återförening efter matchen dessutom…..

Ni som längtar efter hockey mitt i sommaren kan jag rekommendera att ni letar upp ligan i Nya Zeeland, det finns direktsändningar på Youtube därifrån. Jag kan lova er underhållande matcher 🙂

KHK presenterade tvillingarna Fridèn igår, dom har jag haft i min fil på datorn som jag har döpt till KHK trupp 23/24 väldigt länge nu.

Nu ska jag försöka komma på en plan B för dagen, jag tycker inte om att behöva ända mina planer i nästan sista sekund, för det klarar inte mina två hjärnceller av. Då hamnar dom nästan på kollisionskurs för den ena kommer att säga

” Jaaaa i dag ska jag på fotboll och ha en trevlig stund”
och den andra kommer att säga
-”Du är ju dum i precis hela huvudet, matchen är ju för fan inställd, vad ska vi göra istället?”
– ”Vi ska ju på fotboll och sedan ska vi träffa”
– ”Äh håll käften den är ju inställd, lägg dig på soffan och vänta på att ditt förstånd ska komma i fatt verkligheten”

Ha en trevlig söndag på er