11 juni, 2023

Nya söndagstankar

Av Håkan Jartelius

God förmiddag

Jag hoppas att ni har en trevlig söndag än så länge. Själv så vaknade jag med lite energi men det varade dock inte så länge, det räckte med att kolla på min telefon. Den tyckte väl att jag var för glad eller något för den måste ha tänkt att den ska minsann plocka ner mig på jorden på studs. Jag hann nämnligen inte mer än att låsa upp telefonen så bääm så visade telefonen mig ett minne vad jag gjorde i dag för ett år sedan. Bilderna visade att i dag förra året så var jag på en mycket trevlig road trip som då hade blivit en mycket trevlig årlig tradition men det jag inte visste då var att den skulle bli den sista road tripen i det formatet för mig av olika anledningar. Det var en tradition som var mycket välbehövlig för mig men eftersom jag har vetat om att traditionen kommer att brytas i år ett tag så har jag hunnit med att bearbeta det väldigt bra att det inte kommer fler road trip i samma format. Det var bara lite jobbigt för mig att bli påmind om den på det sättet. Det var ju inte jag som bad telefonen att visa mig dom bilderna precis. Det kommer att kännas lite i dag…..

Jag ser dock att det har ljusnat lite för mig för jag har lyckats öppnat nya dörrar i livet och det känns väldigt bra och om jag tar mig i kragen i dag och gör en sak som jag verkligen vill men eftersom att jag är väldigt velig så vet jag inte om jag gör det, men om jag gör det så kommer jag att ta flera kliv på en ny väg. Jag kommer att få en ny möjlighet nästa helg att göra samma sak och då kanske stjärnorna står mera rätt för mig…

Jag hoppas att jag får reda på vilka assistenter jag har i höst inom kort och då kan jag böra titta hur jag ska kunna minska bristerna i min assistentgrupp, dock är dom inte stora men dom behövas kollas upp….

Va rädda om varandra för vi vet inte vad som händer i morgon