7 juni, 2023

Bedrövad och imponerad på samma gång

Av Håkan Jartelius

God förmiddag

Igår kväll var det en väldigt känslomässig berg och dalbana för mig och tyvärr kan jag inte skriva så ingående vad det handlar utan att bli för personlig och att jag inte orkar förklara mig varför jag hänger ut en person på min blogg. Det kan jag skriva om är att jag blev väldigt väldigt bedrövad och det kändes som ett knivhugg i ryggen på mig och genast började man fundera på vad jag har gjort för fel om jag nu har gjort något fel. Jag känner mig bara så utnyttjad men det kommer att bli ändring på det kan jag lova, i fortsättningen ska jag tänka mera på mig själv och inte vara andra till lags hela tiden i samma utsträckning som jag har varit nu. Jag måste tänka mera på mig själv…..

Det kan jag skriva mera om är att jag blev imponerad på mig själv i samma veva för jag la undan min mobil när jag blev bedrövad så att jag inte skulle göra något som jag ångrade i efterhand och jag är stolt över att jag kunde komma över det värsta så snabbt. Jag gick ut i några minuter och svor i några minuter för mig själv och sedan sa jag till mig själv att skärpa mig och gick in igen, men mobilen var på ett långt avstånd från mig resten av kvällen av säkerhets skäl. Det hade aldrig hänt för några år sedan för då hade jag agerat helt annorlunda och inte på ett bra sätt. I dag känns det bättre men det här kommer att svida i själen på mig länge.

Det var tur att den assistenten som jobbar dag i dag inte sjukanmälde sig igår kväll för då hade jag inte haft någon assistent hos mig nu eftersom jag inte hade mobilen igår kväll *ler* *ler*