9 april, 2023

April har inte börjat bra

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

April har inte visat sig från sin bästa sida hittills för mig, en relation med en tjej (förvisso i sin linda) rann ut i sanden när hon blockade mig utan att säga varför till mig. Nu har det gått en tid så är det bara komisk. Några dagar senare så lämnade min största karp in trots att vi försökte återuppliva den i tre timmar.

Jag fick en ny el-rullstol för någon månad sedan men redan när jag hämtade ut den så upptäckte jag ett stort fel på den, att det inte gick att fälla ryggstödet på den, och efter många samtal med Region Blekinge så gav dom med sig och beställde en ny rullstol till mig. Dock så ringde dom mig tidigare i veckan och sa att tyvärr så har det blivit ett fel i beställningen så det är fel rullstol som är beställd, men vi har gjort om beställningen nu men det tar några veckor till…. Min kropp blev inte glad när den fick höra den nyheten kan jag säga er.

Ska Sundlöv den äldre vara kvar som sportchef i KHK eller inte? Det är den stora frågan nu, klubben vill ha kvar honom och har gett honom ett nytt kontraktsförslag, det är jättebra tycker jag för jag vill ha kvar honom. Sundlöv vill ha några svar från klubben innan han bestämmer sig om bland annat vilken väg klubben ska ta nu och han tycker dessutom att klubben har tappat lite av sin identitet om jag förstod artikeln i Blekingesporten rätt. Jag tycker att dessa frågor är jättebra, för jag upplever att klubben har tappat sin VI känsla helt och hållet. Den känslan var i klubben för 10-15 år sedan men för att bibehålla den känslan så måste man jobba stenhårt med den varje dag och den gnistan har dött ut tycker jag. Nu är jag kritisk mot klubben men under tiden som jag skrev dessa rader så blev jag också självkritisk för att jag kom på att den gnistan har dött ut även i min assistentgrupp. Så nu har även jag mycket att arbeta med…..

Jag hoppas att klubben redan nu har en plan B om Sundlöv tackar nej till det förslag som han har fått på sitt bord, jag menar att det är försent att gå ut och rekrytera en ny sportchef i maj