11 mars, 2023

Gameday No 3 KHK – Visby/Roma

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

I dag så är det dags för den 3e ronden mellan KHK – Visby/Roma och frågan är vilket lag som tar tag i taktpinnen igen efter att ha vunnit en varsin match ute på Gotland. Det känns just nu att dagens hemmalag har taget om taktpinnen men den känslan kan förändras direkt efter första nedsläpp. Kan KHK bibehålla sitt spel från den andra matchen så blir det nog svårt för gotlänningarna att vinna i eftermiddag, om man inte ändrar spelsystem. Det känns som att det är 70-30 fördel till KHK i dag.

Hur konstigt det än låter nu när det ligger snö på marken ute så är det snart dags att börja planera för semesterperioderna. Jag har inte fått in alla mina assistenters önskemål ännu men jag har en plan i huvudet redan nu om hur jag ska kunna hålla nere på antalet sommarvikarie och det känns bra, sedan ska jag bara kunna sätta planen i verket också 🙂

Jag fick dock ett bakslag i januari när en assistent i min grupp valde att hoppa av att jobba hos mig, det var visserligen en som bara hoppar in ibland så grundschemat blev inte drabbat av avhoppet tack och lov. Dock så när jag fick avhoppet var det en viktig pusselbit för mig som försvann och det betyder i nuläget att det tar lite längre tid för mig att lägga pusslet när någon assistent är sjuk eller behöver vara ledig nu. Sedan att det var en viktig mental pusselbit som försvann gör ju inte saken lättare precis, men det är det som medaljens baksida med att vara gruppledare för mina egna assistenter. Det gäller bara att komma på nya sätt att tänka på

Och på det personliga planet så svider det än och kommer att göra bra länge till för det är verkligen en bra person som valde att byta vägval i sitt liv. Jag kan absolut inte hänga läpp för det, det gäller bara som i arbetslivet att tänka annorlunda men nu i helgen är det bara fokus på hockeyn, härligt 🙂