7 mars, 2023

Visby vann första ronden

Av Håkan Jartelius

God kväll!

I kväll så började Playoff 1 till Hockeyallsvenskan och KHK åkte ut till Gotland igår kväll men det verkade som att spelarna satt kvar på ”färjan” när matchen började i kväll. Man kom inte alls upp i den nivån som jag och spelarna själva vet att dom har i sig. Samtidigt som det är allmänt känt att Visby är väldigt svårspelade där ute på ön. Jag tycker att Visby hade full kontroll på hela matchen och gav inte gästerna en chans att komma in i matchen samt att KHK tog några märkliga och onödiga utvisningar.

Nu gäller att åka till hotellet och snabbt stänga den här matchen och ladda mycket energi och sova bra i många timmar för Blekingelaget. I morgon är det annan dag och ny match, kan man komma ut i morgon med en annan energi så kan man mycket väl vinna matchen i morgon och då tippar nog vågskålen över till KHK:s fördel i denna matchserie tror jag……

Dom andra matcherna slutade så här

Boden – Borås 4-1

Dalen – Vimmerby 0-2

Mariestad – Borlänge 4-1

Piteå – Kalix 2-1

Strömsbro – Halmstad 3-2

Troja – Nyköping 6-1

Hanviken – Sundsvall 1-3

Visby – KHK 3-0