19 februari, 2023

Börjar att komma tillbaka

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag!

I slutet av arbetsveckan så blev jag knockad helt och hållet av en väldigt kraftig förkylning, jag tappade till och med min röst helt under ett dygn ungefär. Dessutom vet jag inte hur många gånger som jag trodde att nu hade jag hostat upp mina lungor under samma tidsperiod, det var riktigt obehagligt att uppleva kan jag säga er. I dag så känner jag mig ganska bra och jag vågade mig ut utanför dörren för första gången på ett bra tag. Jag tog mig en promenad på cirka 2 km i solskenet och det var ganska sänt trots den lite kyliga vinden. Jag är inte helt kry än men om jag fortsätter att självmedicinera mig själv så är jag nog tillbaka i spelet igen om en eller två dagar.

Jag misstänker vad det vad som slog ut min kropp så totalt, för i början av veckan så hade jag ett lite jobbigt samtal med en person…. Jag anar att när anspänningarna i min kropp släppte efter det så drog väl min kropp i den inre nödspärren och försatte min kropp i en slags vila av något slag. Jag hade hellre sett att min kropp hade skickat i väg mig på några dagars spa istället för att ge mig en kraftig förkylning. Det är väl ta mig f-n mycket märkligt att nu är inte ens min egen kropp på min sida. Det är verkligen jag mot resten av världen nu, men jag säger bara bring it on 🙂 🙂

KHK verkar att rest sig på 8,5 i Allettan och vunnit dom 2 senaste matcherna i serien och nu ligger på rätt sida om strecket och vinner man på onsdag igen så ser det ganska ljust ut igen. Dock så var det roligaste och skönast att se #4 Fransson klarade sig helt från några allvarligare men i matchen mot Skövde, trots några minuter av oro och förvirring. Samt att KHK har nu vunnit 2 matcher i rad där man har haft en 2-0 ledning.

Mot en ny vecka, take care 🙂