13 februari, 2023

Intervju med #10 i KHK

Av Håkan Jartelius

God kväll!

Efter dom sista matcherna har det varit sjukt många negativa inlägg på sociala medier angående KHK. Jag personligen tycker att det har gått till överdrift och ganska många inlägg har nästan varit ett slag under bältet enligt mig och det är inte ok någonstans. Därför tänkte jag att jag tar mig ner i omklädningsrummet och försöker att få tag på någon spelare och får hans tankegångar på säsongens helhet än så länge…. Så här nedan kommer #10 Mikael Roslunds tankar:

Jag får väl börja med den naturligaste frågan för dig just nu, är du nära en comeback efter skadan?
– Ja min tanke är att jag spelar på onsdag….

Finns det någon naturlig förklarning till tabell läget just nu?
– Vi har inte spelat tillräckligt bra så jag ska inte skylla på något annat, det är sanningen. Vi behöver inte älta det som har varit, nu gäller det bara att slappna av och inte tänka så mycket och bara våga spela

Det finns röster på nätet att ni spelare inte ger allt där ute på isen, kan du förstå dom tankarna?
– Nej det förstår jag inte alls

Om vi blickar framåt vad är det som behövs för att vända på den här tuffa trenden?
– Som jag sa innan vi måste börja slappna av och ha roligt och inte tvinga fram någonting

Tror du att ni kommer till Playoff?
– Japp

Har du någon hälsning till publiken?
– Man håller på ett lag i både med och motgång, och det är i motgång som man behöver ha sina fans som mest