11 februari, 2023

Gameday med mellanstort G

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

I eftermiddag spelar KHK en väldigt viktig match, jag säger inte att det är helt kört om dom förlorar i eftermiddag men då blir uppförsbacken väldigt mycket brantare. Jag både tror och hoppas på en vinst så laget får lite lugn och ro och kan jobba vidare mot Skövdematchen på onsdag men där vi inte än. Jag vill slippa se paniken i spelarna på isen i tredje perioden, ser helst att KHK har en tre målsledning inför den tredje perioden….

Jag hoppas att KHK gör klart med Michael Sundlöv att han blir kvar här några säsonger till och att klubben går ut med det väldigt snart och att man sedan går ut med några förläningar av årets trupp, oavsett om klubben går upp eller inte så att man visar fansen och sponsorer att KHK vill behålla siina tongivande spelare och därmed kan locka till sig attraktiva spelare även nästa säsong. Att man signade med Kokman även nästa säsong visar på styrka och att man inte tänker vika sig för att man har fått en dålig start på Allettan, det viktigaste är att man får en bra avslutning på säsongen och avslutningen börjar med dagens match…….

Jag är inne i en liten dålig period i mitt liv just nu och inser att jag behöver nog göra några förändringar och även ändra på vissa runt mig så att det ska bli bättre för mig men det får jag fundera på i morgon för i dag ska jag fokusera på att hjälpa laget med det jag kan till en seger…