9 februari, 2023

Hej Hopp

Av Håkan Jartelius

Bloggen är tillbaka efter ett kortare uppehåll och under den tiden har jag mer eller mindre bytt dator för att skriva bloggen på. Jag har fått en arbetsdator där alla program som är arbetsrelaterade är på norska för att förvirra mig ännu mera 🙂 men det finns en logisk förklarning också. Aberia som jag jobbar för nu har norska ägare men Aberia Personlig assistans som vi heter i Sverige är bara inriktade på assistansen i Sverige men det händer att vi samarbetar över gränserna ibland. Ett exempel på det är att jag har fått den äran att hålla en föreläsning på den norska politiker veckan i augusti nu i år i hur det är att leva med assistans i Sverige. Jag vet nog inte än vad jag har gett mig in på men det kommer nog att gå bra till slut.

Det är lite rörigt i mitt liv just nu och det beror på många anledningar men det är bara att köra på tills jag hittar ett andningshål i livet, där jag kan få möjlighet att stanna upp och försöka pussla ihop livet igen.

Kollar vi på KHK:s framfart i Allettan så har Leif Boorks gamla citat ”att leda med 3-0 är det värsta resultatet att leda med i hockey” fått en hård konkurrent, det nya är att leda med 2-0 är det absolut värsta som finns att leda med, i alla fall om vi frågar spelarna i KHK. Det positiva är i alla fall att dom jobbar stenhårt på att bryta den trenden. I veckan så signade klubben en ny målvakt med mycket rutin och klubben passade även på att förändra ledarstaben ytterligare än en gång för att få lite nytänkt skulle jag gissa på, men jag tror dock att dom är redan på rätt spår……

Puff letar efter mat

Vi hörs snart igen 🙂