29 januari, 2023

You raise me up

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

I eftermiddag är det en ny kamp i NKT Arena och i Allettan Södra mellan KHK och Nybro Vikings och jag vill trots KHK:s tabelläge just nu kalla det ett toppmöte för båda lagen har stora chanser att vara med i kampen om den allsvenska platsen senare i vår. Nu kommer säkert flera personer på sociala medier att idiotförklara mig men det rör inte mig i ryggen det minsta. Jag sitter lugnt ner i båten trots den mindre bra starten av KHK i Allettan så känner jag på mig att det kommer att ordna upp sig. Det ska bli intressant att se hur KHK kommer att ställa upp i eftermiddag för det är lite skador i truppen just nu.

På det personliga planet är det lite motigt just nu för jag är inte nöjd med den nya el rullstolen så jag för samtal med habiliteringen om att jag behöver ha en annan rullstol. Jag har dessutom drabbats av en assistent har tagit timeout från sin anställning hos mig på obestämd tid, det var absolut inget jag hade hoppats på för den assistenten är ett otroligt stöd för mig i livet i allmänhet men det är som det är. Jag kan hoppas på att våran relation inte rinner ut i sanden som det har gjort med andra relationer.

Nu kör vi mot 3 friska poäng i eftermiddag