13 januari, 2023

Tvära kast

Av Håkan JarteliusGod förmiddag på er

Jag skulle ha åkt på en Polenkryssning i går (torsdag) men när jag vaknade upp i onsdags morse i stormbyarna så tänkte jag ”aldrig att jag sätter mig på färjan i gammal sjö plus kraftig vind igen på den rutten”. Jag började planera om torsdagen och såg att Växjö spelade hemma mot Frölunda och fick tag på biljetter dessutom. När jag hade fått tag på biljetter så tog jag kontakt med Joel Kellman och frågade om han hade lust att träffas efter matchen och det hade han inget emot.

På vägen upp till Växjö så stannade jag till i Ting Hockey och passade på att slutförhandla med dom, och det slutade med att dom kommer att synas på min bil också så jag måste säga att förhandlingen gick bra. Det var även passande att stanna till i Tingsryd ungefär samtidigt som KHK gick ut med att dom förstärker ledarstaben med Magnus Sundquist som har sin bas i Tingsryd faktiskt och personalen på Ting Hockey hade bara lovord att säga om Magnus. Dom gratulerade oss till en fin förstärkning.Jag fick höra ännu mera lovord om Magnus av Joel Kellman som hade honom som tränare under sin tid i Brynäs, så det bådar gott för KHK……..

Hoppas att vi syns i arenan i morgon……