15 januari, 2023

De ja vu mentalt jobbigt

Av Håkan Jartelius

God kväll

Jag skrev i ett tidigare inlägg om mentalt jobbiga saker och då var jag inte medveten om att jag skulle av det mera personligen, men det var precis det som hände mig i fredags. Vad det handlar om kommer jag inte att berätta om här i bloggen, mer än att det kom som en blixt från en himmel. Dum som man är så trodde jag att det skulle ske precis tvärtom än det som hände i verkligheten, jag tolkade vibbarna helt fel som vanligt.

Beskedet kom precis i rätt tid för jag hinner absolut inte gräva ner mig allt för mycket för redan i morgon så måste jag lägga det åt sidan för då ska jag flyga upp till Stockholm för lite i några dagar och då finns det inte något utrymme att älta sitt privatliv ett dugg och det ska bli skönt tycker jag…..

KHK spelade sin första matchen i lördags efter att dom FÖRSTÄKTE sin ledarstab, jag vill vara extra tydlig med att Eric Karlsson inte har fått lämna laget på något sätt. Efter några dagars betänketid från min sida så är det en spännande lösning som klubben har gjort för Eric och Hans känner till spelarna utan och innantill och kan bidra med mycket nyttig information under träningar och matcher snabbt till Magnus

Man vann matchen i lördags och skapade nog arbetsro till laget och alla ledare men jag personligen tror att vändningen kom i Skövde i onsdags

Nu väntar som sagt några dagar för mig i huvudstaden och dyker inte bloggen upp med ett inlägg därifrån så hörs vi när jag är på hemmaplan igen

Tjo och tjim