10 januari, 2023

Mentalt jobbigt

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Vilken underbar start av veckan att få reda på att en person i min närhet har ljugit för mig, men det är bara att skaka av sig det och gå vidare. Dock är det bara ett bevis till på att man aldrig kan lita på någon helt och hållet. Det är ändå skönt att jag fick reda på det för nu vet jag mer var jag har den här personen i framtiden, och det är ju väldigt bra att veta.

Det har varit en brutal kritik mot KHK:s tränare på sociala medier efter matchen, och det är kanske okej så länge som det handlar om det hockeymässiga, men allt annat är inte okej alls.

Sedan tycker jag att det är lite tråkigt att det förekommer tweets om att klubben kollar på andra lösningar men att dom inte har fått något positiva besked än. Om det nu stämmer varför går man ens ut med en tweet? Man höjer inte precis självförtroendet hos privatpersonen Eric i detta läge… Sandlådenivå tycker jag. Någonstans i KHK finns det en liten läcka för annars hade den tweeten aldrig dykt upp och det är inte bra att klubben har en läcka.

Nu är jag beredd på att få invändningar på mitt inlägg men jag kommer att stå fast vid min åsikt