5 januari, 2023

Bloggen rivstartar 2023

Av Håkan JarteliusGod kväll!

Jag kan börja att skriva att min handske är återfunnen igen och i samband med att den var på villovägar så bestämde jag mig för att plocka hem min hjälm från Arenan så att jag har stenkoll på den. När jag granskade min hjälm hemma så upptäckte jag en spricka uppe på hjälmen. Det var ju inte så bra tänkte jag och då började en ny jakt efter en annan hjälm.

Igår så åkte jag upp till Växjö för att se om jag kunde få hjälp med ena sidodörren på min bil som krånglar och det slutade med att vi fick beställa hem nya delar från Kanada men som tur är så går det på min garanti så jag slipper i alla fall betala för det. På vägen hem så tog jag vägen hem via Tingsryd och då stannade jag till vid Ting Hockey och bara förklarade läget och visade min hjälm för personalen. Dom känner till att jag är nära KHK:s A-lag och att jag är ute på isen ibland. Dom sa direkt att den hjälmen är precis värdelös för dig och då frågade jag om dom hade några svarta Bauer hjälmar hemma och dom sa ja det har vi och vi har gröna hjälmar också och skrattade lite, efter ett litet tag så hade jag en ny hjälm till ett rimligt pris. Efter att jag hade betalat så småsnackade vi lite och det mynnade ut i att Ting Hockey ville bli en partner till Livet från en rullstol, vad det nya samarbetet ska gynna båda parter ska vi komma överens om lite längre fram, men jag är glad att kunna hälsa Ting Hockey välkomna till Livet från en rullstol redan nu.

I morgon fredag så är det match uppe i Halmstad och jag har nu bestämt mig för att åka upp och stötta laget till förhoppningsvis sin första seger i Allettan som då kommer att skapa lite arbetsro för truppen och tysta alla tvivlare lite i alla fall, för jag är säker på att KHK kommer att vara ett topplag i serien när vi sammanfattar den efter seriens slut….