2 december, 2022

Lucka 2

Av Håkan Jartelius

God kväll!

Den andra luckan tänkte jag tillägna ämnet kärlek och så får det bli med. Själva känslan att vara kär i någon kan vara världens härligaste känsla men det kan också vara världens jobbigaste känsla och i mitt liv så har det varit det sistnämnda under hela mitt liv. Jag ska förklara mig vad jag menar med dom både känslorna…..

Världens härligaste känsla är det om ens känslor till en person blir besvarade med samma känslor tillbaka. Då antar jag att man svävar på moln och allt blir så härligt bra i allt vad man gör……

Världens jobbigaste känsla blir det om man får känslor för någon person och av någon anledning så blir inte känslorna besvarade. Då blir det väldigt jobbigt att tygla sina känslor för det är härligt att tycka om en person samtidigt som man hatar sig själv för man vet ju om att den andra personen inte har samma känslor för en själv, men det allra värsta infinner sig när man vet att det är totalt meningslöst att ens berätta för den personen att man har känslor för den personen…..

Tro mig jag vet, för jag har råkat ut för världens jobbigaste känsla ett flertal gånger i livet och det känns som man gräver ett djup hål hela tiden och det hålet blir bara djupare och djupare för varje gång man faller i det…..

En annan slags kärlek

I dag har jag lärt mig att neutralisera mina känslor väldigt bra, visst jag ska inte sticka under stolen med att jag inte har känslor för någon person, för det har jag. Däremot så har jag hittat ett bra mentalt sätt att handskas med mina känslor på ett väldigt bra sätt. Nu ska jag tydligt markera att det har aldrig slagit mig tanken att tänka hur det skulle vara om det skulle bli vi två för jag visste att det dödsdömt redan när jag träffade den här personen första gången som jag träffade personen. Jag skulle inte vilja byta bort mina känslor för den här personen heller för en snällare och trevligare och roligare person med mera får jag banne mig leta efter länge. Det är bara lite tråkigt att vi träffas så sällan nu för tiden men jag är lika glad för det men gladast är nog räven 🙂

Ha där var jag fyndig så här i juletider…… Fan ska nog försöka att träffa den här personen snart, alltså hur bra julklapp till mig själv skulle det inte vara? Hmm snälla tomten jag önskar mig i julklapp att få träffa …….

Ha gick ni mina bloggläsare på den lätta? 🙂

Vi hörs i morgon igen