1 december, 2022

Första luckan i min adventskalender

Av Håkan Jartelius

God morgon!

I dag är det den första december 2022 och nu på morgonen börjar mängder av barn att öppna sina adventskalendrar och längtar efter julafton ännu mer.

Jag tänkte att jag gör en egen kalender här på bloggen och kalendern kommer att innehålla lite allt möjligt för att kunna fylla ut den. I dag kommer att jag ta på mig rollen som Grinchen och skriva en liten diss men det är bara för att få ur mig lite aggression, och lite hockeytugg 🙂

Jag börjar bli trött på människor som säger en massa saker som dom inte håller eller ljuger så att dom tror sig själva. Jag kan nämna ett flertal exempel och de senaste exemplen hände häromveckan. Jag är dock inte den typen som hänger ut folk offentligt så jag kommer inte att nämna några specifika fall utan det räcker att skriva att det finns en hel del falska personer där ute.

KHK vann gårdagens match mot Tyringe och i och med den segern blev KHK klara för Allettan och det ska bli intressant och se om Eric ändrar något i upplägget i dom matcherna som återstår av grundserien. En annan intressant fråga är om alla skadade spelare hinner att komma tillbaka i spelduglig form tills Allettan börjar i mellandagarna.

Kommer Mörrum GOIS att överleva denna jul? Min gissning är att dom inte kommer att göra det. Man kan tycka vad man vill om klubben Mörrum men på något sätt är detta så tragiskt om klubben skulle gå i konkurs, det är bara att hoppas att dom hittar en ny och snabb lösning åt alla spelare i hela Mörrum GOIS