4 december, 2022

Lucka 3 & 4

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Vi tar och öppnar två luckor denna gameday hemma mot Vimmerby kl 16:00 och hockey handlar mycket om självförtroende enligt mig. Det är en egenskap som det är illa ställt hos mig, självförtroendet är väldigt lågt hos mig och det beror på mängder av saker. Det är dock inte känt ute bland den folkmassan för när jag är ute och beblandar mig med människor så har jag bestämt mig för att visa mig starkare än vad jag egentligen är. Det är väldigt få personer som jag kan vara helt mig själv inför och helt ärlig med om hur jag mår.

Jag skriver inte detta inlägg för att ni ska tycka synd om mig, absolut inte. Jag skriver detta inlägg och bloggen i sig för att människor ska få en bättre förståelse för olika personer i allmänhet.

Jag jobbar med mitt självförtroende varje dag ska ni veta och jag är så tacksam över att ha personer pushar mig framåt och det kommer ni att märka i denna adventskalender när det börjar att nalkas mer juletider också…

Jag kan avslöja en av mina stora drömmar just nu och det är att få åka på en resa med en väldigt bra vän så att jag får någon att dela resans alla härliga upplevelser med. Jag skulle må hur bra som helst om jag kunde sitta på en för tillfället okänd plats och kolla på mitt resesällskap och kunna tänka ”fan den här personen är här för hen vill vara här med mig”

Nu till matchen i eftermiddag så hoppas jag att KHK försöker att hålla i sitt spel i 60 minuter och inte går ner i fokus bara för att dom är klara för Allettan, för då kan det bli en obehaglig eftermiddag. Det är viktigt att gå in i Allettan med en bra självkänsla…. Mitt tips i kväll blir 5-3